ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ 2026 – CAPSIS HOTEL

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη εκδήλωσή μας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2026 στο CAPSIS HOTEL στη Θεσσαλονίκη.
Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε την κυρία Alice Osman, Chief Examiner of Anglia, η οποία με την παρουσία και τη συμμετοχή της προσέδωσε ξεχωριστή αξία στην εκδήλωσή μας.
Τα λόγια της αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για όλους — εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς — ενισχύοντας την πίστη μας στη δύναμη της γνώσης, της προσπάθειας και της διαρκούς εξέλιξης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών κέντρων, τα οποία είχαν τη χαρά να βραβευτούν από την ίδια την Chief Examiner of Anglia, μαζί με τους μαθητές τους, για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους.


Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για την παρουσία και τη στήριξή σας. Συνεχίζουμε με όρεξη και ενθουσιασμό για τις επόμενες δράσεις μας!
