Οι εξετάσεις Anglia σε συνεργασία με το AIM Qualifications and Assessment Group (AIM QUALIFICATIONS) προσφέρουν διεθνείς πιστοποιήσεις ESOL σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Ο Οργανισμός AIM QUALIFICATIONS ελέγχεται από τον Ofqual στην Αγγλία, το QW (Qualification Wales) στην Ουαλία και τον CCEA στην Β, Ιρλανδία. Αυτή η συνεργασία επιτρέπει στις εξετάσεις Anglia να προσφέρουν τις ακόλουθες πιστοποιημένες εξετάσεις.

  • AIM Qualifications Entry Level Certificate in ESOL International (Entry 3) (B1) (Anglia Intermediate)
  • AIM Qualifications Level 1 Certificate in ESOL International (B2) (Anglia Advanced)
  • AIM Qualifications Level 2 Certificate in ESOL International (C1) (Anglia Proficiency)
  • AIM Qualifications Level 3 Certificate in ESOL International (Anglia Mastery)

Οι παραπάνω πιστοποιήσεις αποτελούν τις 4 υψηλότερες της γκάμας των 10 προσφερόμενων εξετάσεων Αγγλικής γλώσσας των εξετάσεων Anglia.

Ο Οργανισμός AIM Qualifications είναι ένας δυναμικός Οργανισμός Πιστοποιήσεων στην Αγγλία, που προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από ελεγχόμενες πιστοποιήσεις σε ένα ευρύ φάσμα. Οι εξετάσεις Anglia συνεργάζονται με το AIM από το 2014.

Όλα τα κέντρα που διενεργούν εξετάσεις για τις πιστοποιήσεις Αγγλικής γλώσσας Anglia είναι εγκεκριμένα τόσο από το Anglia όσο και από το AIM και όλες οι διαδικασίες ελέγχονται και πιστοποιούνται και από τα 2 μέρη.

Με την ποιότητα των εξετάσεων που προσφέρουμε, την στρατηγική συνεργασία με το AIM και την έγκριση από Ofqual & ΑΣΕΠ, οι εξετάσεις Anglia είναι έτοιμες να γίνουν οι ηγέτες της αγοράς σε ένα ταξίδι που ξεκινά από μικρές ηλικίες και φθάνει μέχρι και το επίπεδο Master (C2) και θα επιτρέπει στους ανθρώπους να ονειρευτούν στα Αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το AIM και το εύρος των πιστοποιήσεων που προσφέρει, επισκεφθείτε το www.aimawards.org.uk.